måndag 4 januari 2010

Nytt år!


Vi firade nyår med syster yster och familj. Åkte dit på torsdagen och åkte hem på lördagen... blev lite längre än planerat. Men så va det super mysigt!! Vi lagade mat tillsammans och drack gott vin. Som ni ser hade vi inte fest kläder på oss...hade tänkte det men så nej, mjukisar är ju så skönt. Efter middagen blev det monopol och lite skumpa. Det va så skönt att bara koppla av och vara med familjen! Barnen tyckte nog detsamma.
Dagen efter gick vi till backen vid skolan och åkte pulka och snowracer med barnen. Glömde kameran, tog en massa kort med Maddes telefon. Ska fixa hit bilderna...:)
Ebba tyckte det va jättekul att åka själv! Christer åkte ett par gånger med Herman men som sagt....kylan är inte poppis!!
Skulle tagit bättre kort på maten vi gjorde men det tänkte jag inte på...
Vi gjorde kycklingfile med hasselbacks potatis och basilikasås. En stor sallad, kikärtsröra, och bröd. Killarna fick entrecote. Till efterrätt hade jag gjort chokladfondant med soja glass. Och hemma gjorda maränger. Och björnbär. Soja glassen blev lite söt. Ska prova igen... Men tyckte att jag hittade ett bra grundrecept på glass så jag ska fortsätta experimentera..
Hoppas ni hade ett bra nyår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar