måndag 7 februari 2011

varning äckligt inlägg

Ja jag hade ju min akuttid på sjukhuset i söndags förmiddag, då dom skulle kolla varför pencillinet inte hjälpte...
Hade super ont i lördags, natten va inte så roligt. Kändes som jag fått öroninfl. också. På söndag morgon va det så svullet att jag inte kunde svälja mitt saliv.
Innan jag skulle åka inte till sjukhuset så va det nåt i munnen som sprack. Jag sprang till badrummet, kräktes upp en massa var och blod. Bland det äckligaste jag varit med om. Doften och smaken va vidrig. Där stod jag och hulkade när barnen sprang in och undrade vad jag gjorde. Ebba såg att jag spottade ut blod, hon blev jätterädd. Christer fick försöka förklara fast man själv inte vet vad som pågår.
Mamma kom och tog hand om dom små grynen så vi kunde åka in.
Väl inne blev vi slussade vidare till specialist på öron/hals. Som konstaterade att jag fått pc för sent och att det blivit en varböld bakom halsmandeln, som hade växt sig så stor så det tryckte på örat också. Tills slut hade den gått sönder av sig självt, men jag måste kolla att allt är borta, säger läkaren. Hmm undrar vad hon menar med det...
Jag fick inte upp munnen mer än ca 1cm, så hon la en lokal bedövning så hon kunde komma åt.
Sen tar hon en stor spruta och säger att hon måste lägga bedövning i halsen också innan hon kan dränera bölden, aj fy fan säger jag bara.
Hon tryckte och sprutade och höll på. Herrejäklar va ont det gjorde!
Hon ville ha mig under uppsikt och att jag skulle börja äta innan jag fick gå hem, så hon visade mig ett rum och sa att Christer kunde hämta mig dagen efter.
Christer åkte och köpte lite tidningar till mig och sen hade jag värsta lyxen att få ligga och läsa i lugn och ro. Fick en massa smärtlindring så jag kunde äta samt dropp och antibiotika.
Efter ett läkarbesök till idag så fick jag åka hem med en sjukskrivning och mer pc.
Så nu jäklar är det slut på denna sjukstuga. Nu ska jag bara gå upp nåt kilo och sen så ska allt vara som vanligt igen!

4 kommentarer:

 1. stackars, stackars dig Mia vilken pärs. Kunde dom inte kollat tidigare varför penicillinet inte tog ? :) !!!

  SvaraRadera
 2. Ja det kan man tycka. Tycker det är synd när man inte blir tagen på allvar, men det är väl vanligt på vårdcentralen..

  SvaraRadera
 3. jag var gråtfärdig när jag läste din berättelse hur mycke ska man behöva tåla?Hoppas att du nu snart blir utan smärta krya po dej kram

  SvaraRadera
 4. Naj fi f-n hörre du. Kan inte förstå hur ont du hade, vet bara att halsfluss gör ont så det du varit med om förstår jag var överjävligt. Kram kära du och skönt att det äntligen blivit bättre/Kusse

  SvaraRadera