måndag 17 januari 2011

Lite stockholm..

Blev inte så mycket bilder denna helg, men ni får hålla till godo med dessa..:)
Vi skulle ju stannat i sthlm i en vecka men så blev det inte. Vi åkte till Karolinska på fredag med mamma, dom kunde inte testa hennes rygg för hon hade för mkt eksem. Så hon fick mer tabletter och fick åka hem. Så vi åkte en sväng till Andys lekland i sickla för lite avrastning...
Men det va ganska litet och super mycket folk. Herman tyckte det va ganska jobbigt, det va så mycket små barn så då blev det väldigt mycket föräldrar också. Så han fick hela tiden se upp för att inte bli trampad och omkull knuffad av andra vuxna som hjälpte sina små.
Det va lite lättare för Ebba. Hon hjälpte Herman hela tiden, plus en annan liten tjej. Hon är väldigt kavat den tjejen.

Så åkte vi till gammelfarmor och hälsade på. Hon spelade piano för oss. Barnen tyckte det va jättekul! Herman blev väldigt häpen över att det kom musik ur den där möbeln. Han stod som förstelnad hela tiden. Sen när Majlis började spela blinka lilla stjärna, vilket är Hermans favorit låt. Då började han hålla takten med foten, hur söt som helst.


Lite suddigt( men 4 generationer Palm, Gottwald..)

Middag hemma hos Micke o Ellis. Super mysigt. Planerade lite thai semester. :)
Synd bara att det blev så kort.

2 kommentarer:

  1. synd att ni åkte hem, jag som tänkte kolla om ni ville komma över på lunch nån dag..aja, vi får ses nästa gång ni kommer över :)

    SvaraRadera
  2. Ja det va synd! Ja vi får ses nästa gång.:)

    SvaraRadera