måndag 11 oktober 2010

Igår va det tävling. Vi efteranmälde oss och tänkte att vi behöver ju komma igång. Och få bort lite nervositet..:)
Det kändes bra vi va lugna men red lite mesigt och försiktigt. Blev ingen bra mellantrav, inte heller mellangalopp. Men det gör inget, Lyra kändes uppmärksam och jag va nöjd.
Kollade inte resultat listan eller nåt...som sagt ingen rutin. Vi lastade på och tog var sin korv och kollade på lite ekipage. Sen vid prisutdelningen ropade dom upp mig??!! Delad fjärde plats??!! Väldigt roligt!
När jag kom hem red jag Ritch och Titiyo. Men jag hade lovat Ebba och Herman att dom skulle få rida. Och det gjorde vi i mörktet. Ebba red först så Herika skulle vara lugn till Herman :)) Snäll syster, sen leder hon runt Herman.

Idag planterade vi alla buskar. Det enda "nya" jag gjorde till blåbären va att Christer grävde ur mkt mer och fyllde på med Rhodedendron jord. Det stavas inte så men ni vet vad jag menar..


Så har vi bakat lite bröd och en banankaka.

Och så kvällens mat, Citron kyckling med ris och sås och romanesco kål och sallad.
Jag va i väg vid naprapanten också idag, försöker fixa bort denna envisa huvudvärk. Har en rejäl låsning i nacken som är jobbig att få bort, så jag ska dit igen på måndag.

2 kommentarer:

  1. Sötnosarna!:) Hörde att Herikas hovar var fina nu! Sååå skönt:)
    Men Mia, även om det inte är för någon placering hämtar man ju protokollet när man ridit för att se domarens kommentarer;) Du lär dig snart rutinerna;)

    SvaraRadera
  2. Jo men jag hämta protokollet men kollade inte resultat listan...:)
    Erika har mått bra hela sommaren. Peppar peppar, hoppas vi klara hösten också.

    SvaraRadera