torsdag 19 augusti 2010

Hästar

Igår red jag programmet som jag ska rida på fredag, FEI s inledande program för 5 åriga hästar. Man red upp för en domare och fick en rådgivande bedömning. Det gick så där...fick inget flyt. Fick lite kritik att jag va orutinerad på det tekniska att rida program, vilket stämmer helt. Så jag ska försöka att inte känna mig så kass och ta mig i kragen denna vecka och göra det bättre på fredag!

Så Phantacy då, hon har gått jättebra. Körde ut henne till Fredrik i måndags för att han skulle hoppa henne, skulle hämta henne på onsdag....Zarah ringer på tisdag och säger att hon har skadat sig. Rullat runt i hagen och fastnat i eltråden, rivit upp hasen. Veterinären kom och sydde 3 stygn. Så nu står hon med bandage och jag vet inte om vi kan va med på kvaliten på lördag.......

Så har jag och mamma hoppat lilla Thila och Tjejen idag. Vi har anmält oss som hoppföl, så då måste vi ju öva lite...det kommer va en bom på sockerbitar. Hon va hur duktig som helst. Båda två tyckte att det va skit kul och sprang runt och busade i paddocken.
Glömde kameran i stallet så det blir inga nya bilder.

Igår va vi på banken, vi ska byta bank. Kommer nog göra susen för ekonomin. Sen passade vi på att provköra en bil när vi ändå va i stan...:)
Ska nog låna hem en och köra lite så man vet vad man vill ha. Ska bara få tummen ur och ta E körkort...

Ha en underbar helg så hörs vi snart igen!

2 kommentarer:

  1. Vad har ni prov kört för bil? Hur går det med räknings programet

    SvaraRadera
  2. Det går bra med räknings prog. Känns lovande! Vi har provkört en vw passat 140 TDI 4-M. Ska även prova en vw Touareg v6. Ska bli spännande...

    SvaraRadera