tisdag 12 maj 2015

Vår älskade hund!

Nu idag har vi tagit det otroligt svåra beslutet att ta bort vår älskade vän och storebror Lakrits. Han har varit skruttig länge nu men det har varit väldigt svårt att veta vart gränsen går..
Han äter kortison för sin tass som han har kraftig artros i men nu känns det som om medicinen inte har nån verkan längre. Han har börjat flåsa otroligt mycket och svårt att röra sig bra. 

Så idag kl 10.00 somnar han in vid veterinären. Ebba har valt att följa med, Herman vill inte vara med. Ska snart köra honom till skolan. 

Fy det är så himla tungt. Får verkligen försöka komma ihåg allt roligt vi gjort tillsammans och att vi faktiskt haft honom i nästan 12 år.
Kommer bli så tomt! Vi har ju snubblat över honom i många år. Han har ju alltid varit i vägen..:-) älskar att vara mitt i allt. Ha koll på alla och kolla efter barnen. Senast igår va han och Herman ute och lekte i sandlådan. Han orkar inte leka nåt längre men han följer alltid med barnen och lägger sig där dom leker.  
2 kommentarer:

  1. Hu! Aldrig roligt.

    SvaraRadera
  2. så hemskt tungt beslut att ta och jag lider med er. Saknar fortfarande våra hundar som inte finns med oss längre och vet hur tomt det blir hemma när dom inte längre finns. Starkt av Ebba att ställa upp för sin kompis /Kram

    SvaraRadera