lördag 17 januari 2015

Januari
Denna vecka har det stormat och varit isgata hos oss. Jag bestämde mig för att hyra in mig och Queen ett tag vid Sanna-Marie. Så skönt! Queen fick bo brevid sin son Urax. :-)
så denna vecka har det blivit en hel del dressyrträning i ridhuset. 
Det är så himla roligt med ridningen nu! Har aldrig gjort så svåra saker som vi gör nu. Har heller aldrig haft så härlig känsla när vi jobbar som nu. Känner verkligen att gymträningen har varit ett måste för kunna vara stark och flexibel och så bra som Queen kräver. Ser verkligen fram emot vårterminen! 
Så har vi jobbat lite i skogen. Kul med omväxling på arbetet. Riktigt tungt jobb.


Har köpt en ny ansiktsmask som jag provade nu ikväll när Eric och Jakob va här. Man skulle dra av den så skulle död hud och pormaskar och annat otrevligt följa med.. Vet inte om det funkade asbra med läskigt va det att dra av den..:-)


Och så har vi tränat lite så klart. Gått på några nya pass på Friskis, intensivpasset va kräkjobbigt! Men kul. :-) ska nog testa imorgon igen. 
Jo så har Ebba äntligen fått börja på truppgymnastik! Vi har stått i kö i en termin. I söndags va första gången. Hon va helt euforisk! Hon älskar det. 10.30-12.00 varje söndag övar Ebba på att göra handvolter och en massa avancerade saker jag inte kan namnet på.. Härligt och se henne. Hon va riktigt duktig och modig att prova allt. 

Så körde dom även lite cirkelträning med barnen, dom fick göra situps och armhävningar och tricepsdipp, på ribbstolen skulle dom höja och sänka benen. Då kändes det kul att Ebba varit med och tränat en del på gymmet så hon kände sig säker på hur man skulle göra. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar