söndag 12 maj 2013

Livet

Jag säger som Arja Saijonmaa: jag vill tacka livet!
Allt känns så mycket lättare nu när våren är här! Altandörren är numera jämt öppen och barnen och djuren kommer och går som dom vill!
Det känns roligare och träna och jag känner mig piggare.

Och så är det så roligt att äntligen ha en häst som är helt otrolig på så många sätt. Igår red vi ut med Eddie för första gången hemma, mamma följde med för jag litar inte på honom ännu. Han är lite fånig. Men Queen är så stabil. När barnen är med i stallet sköter hon sig ypperligt, annars har hon en massa tix. :-)

Är ju galen i och köpa böcker..:-)Köpt Olgas nya träningsbok, för nyblivna mammor. Men den funkar för alla. Hon har väldigt bra träningsupplägg! Försöker få rutin med styrketräningen. Går hyfsat.. Har ökat i antal kg.
Sprang för första gången på väldigt länge igår. Skönt, solen sken och det kändes bra.
Har hittat några bra podcast och lyssna på, funkar mycket bättre för mig än musik!

Kostföreläsning gick bra tror jag. :-) jag pratade på 1 1/2 timme och folk ställde en massa frågor, det blev en bra dialog. Tror dom va nöjda!?

Igår fick vi lite oväntat några timmars barnvakt. Så roligt, Lotta och Stefan lånade våra barn och gick och åt glass på hamnen och lekte sen i almedalen. :-)
Jag och Christer passade på att bara mysa runt på stan en stund. Visby är fantastisk vackert!
Sen avslutade vi en skön dag med god grillmiddag och ost och kex!
Nu väntar trädgårdslandet på mig!
Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt med våren, och så skönt att få så där lite extramys i vardagen :) snart ses vi igen för att fira bröllop :)

    SvaraRadera