lördag 26 maj 2012

Aj

Förra måndagen så hade Herman ramlat vid dagmamman och slagit sig. Han hade varit otröstlig, vilket kändes lite märkligt för han har jättehög smärttröskel så han brukar aldrig bli så ledsen. Han gick med armen intill kroppen hela tiden när han kom hem. Som tur är har jag ju en akutsjuksyrra som har häst i vårt stall. Så jag ringde henne, åk och kolla på akuten blev svaret. Vi åkte in och Herman va bara ledsen hela tiden och det gick inte och undersöka honom ordentligt. Han fick en Alvedon och vi satte oss i väntrummet. Läkaren kom ut i väntrummet och kollade. Han trodde inte att nåt va brutet men att underarmen förmodligen hoppat ur led, vilket tydligen är rätt vanligt på mindre barn. Vi åkte hem..
Pernilla ( sjuksyrran i stallet) kom och hjälpte mig titta på Herman dagen efter. Men det såg rätt bra ut, så vi pustade ut.
Men så idag så ramlade han igen och nu använder han inte armen igen. Nu kollade jag igenom honom ordentligt och jag tror det är nyckelbenet. Ringde Pernilla och frågade när hon jobbar så han kan bli undersökt ordentligt av någon han känner så slipper det bli som förra gången. Så vi åker in imorgon igen. :( stackars lilla killen.

2 kommentarer: