tisdag 21 februari 2012

Ledsen

Ebba är ledsen, jag blir ledsen....
Blir så jäkla frustrerad när jag inte kan nå fram till henne...hon total vägrar ta sin pc..
Hur svårt kan det va? Svälj och det smakar lite illa en stund men sen är det över. Nej då har hon hellre ont i halsen..
Har provat alla sätt jag kan komma på, till ingen nytta..
Så sent som förra veckan va vi och pratade med "vår" barnpsykolog. Vi har träffat henne två gånger och försöker få hjälp att hantera dom situationer som Ebba blir opåverkbar. Vilket vi inte lyckas så bra med. Man känner sig väldigt kass som förälder när det blir så..

6 kommentarer:

 1. MIa
  Ni är defenitivt inga kassa föräldrar och jag förstår er frustration när ni inte når fram. Barnpsykologen karnske ska låta er träffa andra föräldrar i liknande situation så ni kan dela erfareheter tipps och råd i liknande situationer. Fråga Ebba vad hon har för tipps om det skulle gälla en av hennes kamrater som skulle ta medicin. Ni är jätte kompetenta och bra föräldrar till era barn
  Kramar Åsa

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Åsa.
  Har frågat henne och hon visste inte..:(
  Ja livet e inte lätt..
  Tror att jag får ge mig.. Denna dag slutade bara i tårar. Herman blir jätte orolig.

  SvaraRadera
 3. Heja er! Ge inte upp. Kräv av psykologen att ni ska få den hjälp ni behöver. Man måste ju få hjälp om man ber om det av vården. Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Ni är ju toppenföräldrar så det så :) att nå fram till någon som stängt av är nog omöjligt, jag har provat många år tro mig....hon måste själv bestämma sig eller så får man tvinga henne och då har ni nog mest pc över er och hela rummet. :) i det här läget så är det väl bara att vänta ut så blir hon nog frisk ändå ? :( tror dessutom att inget av det där humöret ligger i uppfostran utan det måste vara nån gen helt och hållet eller så har jag gjort samma sak som ni i så fall. :) dessutom är hon så himla smart så när jag frågade vad jag kunde göra som fick henne att ta medicinen så sa hon " du ska komma hit farmor " efter att ha funderat en stund . Hmm valde hon det enda som hon visste jag inte kunde leverera eller längtade hon efter mig :) jag väljer nog att tro att det är lite av båda :):):) massor av kramar från mig till sjuklingen och hoppas hon snart blir bättre.

  SvaraRadera
 5. Ni är ju toppenföräldrar så det så :) att nå fram till någon som stängt av är nog omöjligt, jag har provat många år tro mig....hon måste själv bestämma sig eller så får man tvinga henne och då har ni nog mest pc över er och hela rummet. :) i det här läget så är det väl bara att vänta ut så blir hon nog frisk ändå ? :( tror dessutom att inget av det där humöret ligger i uppfostran utan det måste vara nån gen helt och hållet eller så har jag gjort samma sak som ni i så fall. :) dessutom är hon så himla smart så när jag frågade vad jag kunde göra som fick henne att ta medicinen så sa hon " du ska komma hit farmor " efter att ha funderat en stund . Hmm valde hon det enda som hon visste jag inte kunde leverera eller längtade hon efter mig :) jag väljer nog att tro att det är lite av båda :):):) massor av kramar från mig till sjuklingen och hoppas hon snart blir bättre.

  SvaraRadera
 6. Tack Marita!
  Ja det är en tjej som är otrolig på så många sätt.
  Tyvärr känner vi båda i stundens hetta att man inte räcker till och att man undrar vad man gör för fel..
  Men vi får peppa varandra att vi duger.
  Och ja hon saknar dig mycket! :-)

  SvaraRadera